Blog

20 éves gyártói tapasztalattal készített számítógép házak

Ebben az évben töltötte be a 20-at a Thermaltake. A két évtizedes felhasználóbarát hozzáállást és a szakadatlan technológiai fejlesztést koronázza meg a Level 20 termékcsalád, amelynek a zászlóshajója az iF Design Award díjazott Tempered Glass Edition Full Tower ház. A rekeszes elrendezés szokatlan formában teljesül meg. De figyelemre méltó a társaság, amellyel érkezett, szebbnél szebb számítógépházakat mutatunk.

A három iF Design Award díjazott Thermaltake termék közül az egyik az alumíniumból készített a Thermaltake Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház. A gyár 20 éves fennállásának tiszteletére tervezték és a Level 20 termékcsaláddal együtt a számítógép rajongók és játékosok előtt tisztelegnek vele.

A Level 20 termékekből egy elsőrangú számítógép állomást állíthatsz össze, amely láttán minden gamernek elakadhat a szava. A Thermaltake azonban nem tett fel mindent egy lapra. A teljes számítógép ház kínálatának minden tagja megállja a helyét. Olyan szolgáltatásokkal megtámogatva, mint a hangvezérlés és a világításmód szinkronizálás.

A házak építésének fő koncepciói közül az egyik markáns elem a szabad ventiláció biztosítása kiemelkedő szinten. A jellegzetes, esztétikus építészeti megoldások pedig magukért beszélnek.

Thermaltake Thermaltake Level 20 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház aluminum

Az egyes alkatrész csoportok külön rekeszekbe kerülnek, különleges látvány tárul a szemlélődő elé a temperált üveglapokon át. Szerszám nélkül építkezhetsz benne. USB Type-C csatlakozó, PCI-E 3.0 Riser kábel és a TT RGB Plus szotvertámogatás jár hozzá. Három beépített 140 mm-es Riing Plus 14 RGB ventilátorral és 2 db Lumi Plus RGB LED szalaggal kezdődhet a felvillanyozás, a vezérlést a szintén tartozék Riing Plus Digital Controllerrel oldhatod meg.

Thermaltake Thermaltake Suppressor F51 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház fekete

E-ATX mid-tower méretű számítógépház hatalmas temperált üveg oldallappal, amely 4 mm vastag. Két darab ventilátor már benne van, egy 200 mm-es és egy 140 mm-es. Rengeteg hely áll az alkatrészek rendelkezésére, folyadékhűtéshez is előkészített. A szerszám nélkül szerelhető meghajtó rekeszek szabadon elhelyezhetők.

Thermaltake Core V51 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház fekete

A lehető legjobb légáramlás biztosításához minden a készen áll. A 236 mm széles házba komplett felsőkategóriás rendszer tehető, amely majd a hatalmas üvegablakon át meg is csodálható. Három 140 mm-es ventilátornak lesz helye és akár egy 420 mm-es folyadékhűtő is elfér. A házban beépítve kapsz két 120 mm-es ventilátort az előlap mögött és egyet a hátlapon. Jár a házhoz egy grafikus kártya támasz és dupla videókártyának az előkészítés.

Thermaltake Core V71 Tempered Glass Edition táp nélküli ATX számítógépház fekete

Az terv, hogy minél egyszerűbben lehessen beépíteni és kivenni az alkatrészeket, természetesen szerszám nélkül. A variálható meghajtó rekeszekbe összesen 2 + 8 adattároló építhető. A 185 mm magas processzorhűtő még belefér. Két grafikus kártyának van előkészítés és – a meghajtó rekesz kivételével – egészen 400 mm-ig lehet terjeszkedni.

Thermaltake Commander C31 TG Snow ARGB Edition táp nélküli ATX számítógépház fehér

Igazán különleges ez a fehér ház. Nagyot dob rajta a két darab 20 cm-es előlapi ventilátor is, ha bekapcsolod rajtuk a LED világítást. 5 V-os ARGB fényrendszerében 9 db vezérelhető fényforrás van, az előlapon lévő gombbal lehet váltogatni az előre programozott világítási módok között.

Thermaltake H100 TG táp nélküli ATX számítógépház fekete

A Thermaltake H100 TG ATX közép méretű toronyháza tiszta, egyszerű és elegáns megjelenésű, amely a PC-építők alapvető, de fontos igényeit hivatott kielégíteni. Temperált üveg oldallapja és egy darab beépített 120 mm-es ventilátora van. A tápegység kábeleit elegáns fedőlap rejti el. Az USB és audió csatlakozók és a bekapcsoló gomb a ház tetején az előlapnál találhatók, mindig könnyen elérhetők.

Thermaltake H200 TG Snow RGB táp nélküli ATX számítógépház fehér

A tisztaságot sugárzó fehér szín lehet a csábító. A dizájnt megbolondította a gyártó az él mentén végigszaladó RGB fénycsíkkal, a házon levő gombbal 19 világítási mód közül lehet választani. Egy standard 120 mm-es ventilátor jár az elegáns házhoz, amelynek a belseje is fehér.

Thermaltake View 37 ARGB Edition táp nélküli E-ATX számítógépház fekete

A még mindig különlegességnek számító sirályszárnyas ház ARGB kiadása. A hajlított üveglap szokatlan betekintési szöget nyújt. A látványt ezúttal az alaplappal szinkronizált fényű ARGB ventilátorok fokozzák. Kettő darab 200 mm-es az áttetsző előlap mögött és egy 12 cm-es a hátlapon függeszkedve.

Kapcsolódó hozzászólások