Blog

DDR4 memória RGB megvilágítással

A HyperX Fury DDR4 memóriát prezentálni tudjuk színes RGB megvilágítással is. Az RGB sorozat változatlanul hozza a Fury memóriák teljesítményét, elérve a 3466 MHz-es frekvencia határt. A hatalmas erő egy még agresszívebb stílussal párosul, lélegzetelállító fényimpulzusokkal fordítja magára a figyelmet a konfigurációdban. A HyperX Fury DDR4 RGB modulok előre beállított XMP profilokkal rendelkeznek, 2400 MHz és 3466 MHz közötti frekvenciákkal állnak a rendelkezésedre. A 8 GB-os és 16 GB-os modulokból párba válogatott 16 GB – 64 GB kapacitású egységcsomagok is piacra kerültek.

A HyperX Fury DDR4 memóriákat választhatod lenyűgöző RGB fényekkel, hogy az alaplapod memóriafoglalat körüli területe se legyen sötétben ezentúl.

A szabadalmi oltalommal védett HyperX Infrared Sync technológia mellőzi a külön fénykontroller szükségességét, valamint az ezzel járó kábeleket. A memóriafoglalaton keresztül módosítható a világítás a különféle alaplap gyártók világításvezérlő szoftvereivel, például az ASUS Aura Sync, a Gigabyte RGB Fusion és az MSI Mystic Light Sync szoftvereket.

A modulok azonosak a világítás nélküli Fury DDR4 memóriákkal. Az elérhető frekvenciák 2400 MHz, 2666 MHz, 3000 MHz vagy 3466 MHz CL15 vagy CL16 időzítés mellett. A modul kapacitása 8 GB vagy 16 GB lehet. Az egymáshoz válogatott memóriákból álló csomagok 16 GB – 64 GB kapacitásig készültek.

Az önbeálló órajel időzítés a 2400 MHz-re vagy a 2666 MHz-re időzíti a ramot, annak függvényében, hogy a BIOS mit enged meg. A memóriák kompatibilisek az új Intel vagy AMD processzorokkal.
Az előre programozott Intel XMP profilokkal a legfrissebb Intel lapkakészletekkel hangolhatók össze a különböző beállítások.

A HyperX Fury DDR4 RGB lehetőség arra, hogy mérsékelt költséggel engedj több teljesítményt a játékoknak, a videó szerkesztéshez vagy a rendereléshez.