Blog

Dizájn és innováció díjas billentyűzet játékosoknak

Az idei iF Design Award díjazott termékek között három Thermaltake gyártmány is szerepelt. Ez volt a hetedik alakalom, hogy a gyártó elnyerte ezt a rangos díjat. A három idei díjazott közül mostanában érkezett meg hozzánk a Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard, és mindjárt három eltérő kivitelben. A Level 20 RGB billentyűk a legmodernebb technológiát implementálták mind a hardver, mind a szoftver szintjén, így a játékokban összehasonlíthatatlan előnnyel indulhatsz. Prémium alumínium váz és burkolat felett úgy tűnik, mintha a gombok lebegnének, főleg, ha felkapcsolod a 16,8 millió szín valamelyikében tündöklő világítást. A valóban személyre szabható megvilágítás a gombok alatt 13 és a billentyűzet oldalsó élén végigfutó fénycsíkon pedig 14 különféle módból áll össze. A fényváltozásokat

Idén a 67 tagú zsűri összesen 6374 termékeket minősített. 52 ország gyártója nevezett termékeivel annak reményében, hogy 2019 elnyerhesse az iF Product Design Award elismerést. Ebből a komoly versengésből a Thermaltake három gyártmánya is az élen végzett.

A népes bírálóknak egy sor tudományos szempontból kellett minősíteniük a termékeket. Vizsgálat alá került a csomagolás tervezés, a kommunikáció, a termékhez kapcsolódó felhasználói élmény megteremtése, a termék felépítése és belső kialakítása és a szakmai koncepció. Mind-mind egy önálló értékelési pont volt a végső döntés meghozatalához.

A Thermaltake 2019 iF Product Design Award nyertes termékei:

Level 20 Tempered Glass Edition Full Tower Chassis
A500 Aluminum Tempered Glass Edition Mid Tower Chassis
Level 20 RGB Mechanical Gaming Keyboard

A Level 20 RGB billentyűzet egy komplett rendszer része, beletartozik a Thermaltake TT RGB Plus univerzumba. Ez egyrészről a ma már alapnak számító világítás szinkronizációt jelenti, másrészről élvonalbeli szoftver megoldásokat, amellyel a termék használata még különlegesebb érzést nyújt majd.

A TT RGB Plus szinkronizáció működik valamennyi Thermaltake TT RGB Plus jelzésű termékkel, de ezen felül a neves alaplap gyártók szinkronizációra képes gyártmányaival is. Az ASUS, Gigabyte, MSI és Asrock alaplap tulajdonosok a saját alaplaphoz kapott szoftverükből tudják elvégezni a beállításokat.

A TT RGB Plus termékek együttműködnek a Razer Chroma játékrendszerrel és az Amazon Alexa hangvezérlő szoftverével. Ez utóbbival lehetséges például az időjárásnak megfelelő fényeket beállítani.

A TT iTake játékmotorja a TT RGB Plus termékek beállításához számos kényelmi funkciót nyújt. A dinamikusan változtatható fényeffektek beállításai vagy komplex játék makrók tárolható el a billentyűzet saját memóriájában. A mobilos app hangvezérlést kínál, van benne virtuális játék kontroller és virtuális billentyűzet funkció.

A Level 20 RGB burkolata 2 mm vastag alumíniumból készült, stabil, tartós, jól néz ki. A billentyűzeten összesen 32 világítási zóna van, amely teljes mértékben a személyes ízléshez hangolható.

A váz felett lebegő gombok alatt a Cherry MX család Blue vagy a Razer Green kapcsolói vannak, mindkét változat rajongóit megcélozva a Level 20 RGB billentyűzetekkel.

A billentyűzet felső élén, kézre eső helyen található egy USB port és egy audió csatlakozó a kényelem fokozása érdekében.

Kapcsolódó hozzászólások