Blog

FSP intelligens ups – az intelligens szünetmentes tápegység

A laptopod, a routered, a különféle biztonsági berendezések, például a megfigyelő kamerák vagy a VoIP telefonhálózat védelméhez nagyszerű partnered lesz az FSP iFP intelligens, vonal interaktív szünetmentes tápcsalád. Érintőképernyőn tájékoztat a legszükségesebb adatokról. USB kommunikációs portja van a felügyeletéhez. A védelmet ki tudod terjeszteni az RJ11 és RJ45 csatlakozóra kapcsolt eszközökre. 2 db schuko és 2 db C13 hálózati aljzat várja a fontos és értékes berendezéseidet.

Az FSP FP sorozatához hasonlóan az iFP kompakt méretével elhelyezhető az irodában vagy a lakásban a legértékesebb és legfontosabb berendezések védelmére. A mikroprocesszoros vezérlés magas megbízhatóságot eredményez. A hálózati kimaradásokat követően automatikusan újra üzembe áll.

Az iFP az USB portján és a szoftverén keresztül monitorozható.

Automatikus feszültségszabályozással csökkenteni tudja az instabil hálózati feszültségből eredő hatásokat. Szimulált szinusz hullám megóvja az rákapcsolt eszközöket. Az intelligens UPS funkciók pótolják az áramkimaradást és automatikusan töltési állapotba kapcsolnak az akkuk, amikor visszatér a hálózati feszültség. Kikapcsolt állapotban is tölthető.

Technikai adatok (iFP1000):

Átkapcsolási idő: tipikusan 2-6 ms
Akkumulátor: 2 db 7 Ah / 12 V
Hangjelzés: akkumulátor üzemmód, alacsony töltöttség, túltöltés és hiba esetén
Méret: 320 x 130 x 182 mm / 8,2 kg
Zajszint: kevesebb mint 40 dB

Akkuidő: 18 perc egy Macbook 13″ (60W) vagy Macbook 15″ (90W)

Az FSP iFP szünetmentes tápegységeket személyes felhasználásra, gamereknek vagy kereskedelmi célra egyaránt ajánlhatod.