Új és használt számítógépek, laptopok, alkatrészek forgalmazásával és egyedi konfigurációk összeállításával foglalkozunk. 2006 óta biztosítjuk az ügyfeleink részére a zökkenőmentes kiszolgálást és megfelelő minőséget. Webáruházunk célja, hogy az egész ország területén ki tudjuk szolgálni minden igényt a számítástechnika világában. Folyamatosan törekszünk a megfelelő és jó minőségű számítógépek építésében, amelyek hosszútávon kiszolgálják az ügyfelink igényeit.

Az elmúlt évtizedben bizonyítottuk a több ezer eladott számítógép által az ügyfeleink részére megbízhatóságunkat, pontosságunkat és szakértelmünket. Mindig törekszünk arra, hogy az ügyfeleink elégedettek legyenek termékeinkkel és szolgáltatásainkkal. Ezt bizonyítja a nagy vásárlói bázisunk, akik rendszeresen visszajárnak hozzánk a számítógépeket lecserélni, bővíteni vagy csak szimplán segítséget kérnek.

Amennyiben te is szeretnél közéjük tartozni és friss információinkról értesülni, kövess minket a Facebook-on. Nemrég indítottuk az Instagram oldalunkat, gyere és legyél az elsők között akik csatlakoznak hozzánk, hogy értesülj mindig a legfrissebb témáinkról és akcióinkról.

Személyesen jelenleg 2 városban találsz meg minket:

Esztergomban a Bánoimi lakótelepen (2500 Esztergom, Bánomi lakótelep 3..) Hétfőtől Péntekig 8:00 – 16:00-ig

Kisújszálláson a fő úton a KUNSZÖV épületében (Deák Ferenc u. 7.) Hétfőtől Péntekig 8:00 – 12:00 és 13:00 – 17:00 között.

Bármilyen kérdésed vagy kételyed támad, keress minket bizalommal az alábbi elérhetőségeinken ITT.