Akció!

Hello Office 1K Intel

114 990 Ft 104 990 Ft

Alaplap típus Intel H310M chipsetes alaplap
Processzor típus Intel Pentium G5400 3,7 GHZ
CPU ventillátor Intel gyári cpu ventillátor
Memória 4 Gb DDR4
Háttértár 1 120 GB SSD
Háttértár 2 opcionálisan bővíthető
Videokártya típus Intel® UHD Graphics 610
Számítógépház nBase N5 Station 450W Black
Tápegység nBase N5 Station 450W Black
Monitor 19″ fekete Wide LED monitor
Billentyűzet + Egér Ajándék billentyűzet + egér

Hardverbővítés

Windows 10 telepítés díjmentes

Minden általunk összeállított számítógépet teljeskörűen tesztelünk és Windows 10 operációs rendszerrel telepítve adunk át.

(PDF olvasó, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, videólejátszó, kodekek, operációs rendszer kiegészítők, távoli asztali szoftver, fényképnézegető, becsomagoló, kicsomagoló, fájlkezelő, windows frissítések)

Leírás

A legolcsóbb Intel alapú számítógép konfigurációnk. Tervezéskor igazából azt vettük figyelembe, hogy az ügyfélnek a lehető legolcsóbb, de minőségi terméket tudjunk összeállítani. Nagyon sokan vannak úgy, hogy megvásárolják a drága, nagy teljesítményű számítógépet és szinte ki sem használják az előnyeit. Ezért az emberek használati szokásához alakítottuk a gépek összetételét.

Mi el sem tudjuk képzelni az életet SSD nélkül, így minden eszközbe alapból ilyen meghajtót teszünk. Az elmúlt évtizedek tapasztalatai alapján fontos számunkra, hogy az ügyfél és a számítógépe között harmonikus kapcsolat legyen, ugyanis mindenki akkor boldog, ha minden tökéletesen működik, nem kell a betöltésekre perceket, órákat várni, ha megnyitunk valami programot, az azonnal elindul. Ezért működnek hosszútávon azok a gépek, amiket összeállítunk.

Miért ezekből az alkatrészekből van összerakva?

Az elmúlt évtizedek során a számtalan összerakott számítógép után megvannak a bevált márkáink, összepárosítási szokásaink, amiket használva hosszútávon és biztonságosan működő számítógépeket tudunk építeni.

Mire használható ez a konfiguráció?

Az átlagember számára a legjobb választás akkor, ha az idejének nagy részét szinte internetezéssel, böngészéssel tölti. A minimum 4 GB DDR4-es memória és az SSD meghajtó képes akár a böngészőben 5-10 zökkenőmentes lapmegnyitásra is. Nyilván az oldalak betöltési sebessége függ az internet sebességétől is, de átlag felhasználáskor ezt nem nagyon lehet észrevenni.

Az internetezés mellett irodai munkálatokra is tökéletes az összeállítás. Tudunk több szövegszerkesztési (Word) munkát megnyitni, szerkeszteni, de ugyanez elmondható a táblázatkezelésre (Excel) és a bemutató prezentációk, diák (Powerpoint) készítésére is. Nem okoz gondot ezen munkák egyidejű kinyomtatása sem, nyugodtan tudunk munka közben több száz oldalt a nyomtatóra küldeni, simán tudunk közben bármi mást csinálni.

A levelezéssel kapcsolatos szokásainkat is bőven képes kiszolgálni, no itt ne a több ezer levél kezelését értsük valami levelező programban, hanem az internetes böngészőből megnyitható levezlezést és a kisebb, közepesebb forgalmú levelező program használatát.

Az online filmek, videók nézését, kiszolgálását is képes ellátni ez az eszköz, gondtalanul tudunk online videós tartalmakat megnézni.

Bővítési lehetőség

Mint minden általunk összeállított alap konfigurációt, itt is lehetőség van bővítésre.

Memória – Amennyiben egyszerre több programot szeretnénk futtatni az eszközön, érdemes még 4 GB DDR4 memóriával bővíteni, hogy az összesen 8 GB DDR4 memória szépen és egyenletesen tudja kiszolgálni a felhasználói kéréseket.

SSD – Az alap 120 GB SSD méretéből az operációs rendszer (Windows 10) és a használatához szükséges programok általában összesen 30-50 GB közötti adatot használnak, így ki tudunk indulni abból, hogy 70-90 GB tárterületünk marad a többi program, adat tárolására. Az átlag felhasználóknak ez bőven elég szokott lenni, hiszen pár dokumentum, fénykép, program, főleg az online videók, filmek lejátszásához, levelezéshez nincs is szükség több adatmennyiségre, amennyiben több programot szeretnénk futtatni és ezeknek a tárhely igénye több, akkor érdemesebb ezt a 120 GB-ot egy 240 GB-os ra lecserélni, vagy alapból azzal kérni a konfigurációt, hiszen ez már általában elég szokott lenni a komolyabb, több program zökkenőmentes működéséhez és optimális kihasználásához.

Optikai meghajtó – Egyetlen konfigurációnk sem tartalmaz már DVD írót, ugyanis egy ideje már nem nagyon használnak az emberek CD, DVD lemezt. Nagyon sok program már letölthető az internetről, megvásároljuk ott és az eladó cég sem küldi ki postán, mert drágább és több idő is lenne, no meg minek álljon neki gyártani lemezeket, ha az ügyfél közvetlenül tőle azonnal le is tudja tölteni. Régebben, amikor még nem volt szélessávú internet, akkor még volt annak jelentősége, de napjainkban már elenyésző az, hogy valami programot CD vagy DVD lemezen kapjunk meg. Amennyiben szükségünk van ilyen eszközre, a lehetséges konfigurációknál meg tudjuk pluszban rendelni.

A konfiguráció az Intel termékcsalád 8. generációs hardvereit tartalmazza.

Ezt a terméket azoknak a vásárlóknak ajánljuk, akik az Intel termékcsaládot preferálják.

Extra lehetőségek

Minden általunk összeállított konfiguráció részletes tesztelésen esik át. A tesztelést követően minden eszközre telepítjük a hivatalos Microsoft Windows 10 operációs rendszert. Az általunk telepített szoftver bárki számára elérhető a Microsoft hivatalos oldalán, melynek aktiválását a vásárló saját felelősségére elvégezhet. Az aktiválás hiányában az operációs rendszer egy idő után hibaüzeneteket jelez a felhasználó számára, melyek megoldásáról ide kattintva lehet segítséget találni.

Az ügyfél kényelme érdekében extra lehetőségként azok a kiegészítő programok, melyek szükségesek a mindennapi és általános használathoz (PDF olvasó, szövegszerkesztő, táblázatkezelő, videólejátszó, kodekek, operációs rendszer kiegészítők, távoli asztali szoftver, fényképnézegető, becsomagoló, kicsomagoló, fájlkezelő, windows frissítések), megrendelhetőek, melyet térítés ellenében elvégzünk.

A windows 10 aktiválásához digitális licenc is kérhető, melyet szintén térítés ellenében biztosítunk. Ezzel az aktiválást elvégezzük és a licencet az eszközzel együtt átadjuk.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hello Office 1K Intel” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük